Куртка BAKITO kids

38/40, 11-12 лет
  • Фирма: BAKITO kids
  • Размер: 38/40, 11-12 лет

Артикул: 143

Фирма: BAKITO kids
размер по бирке :152
длина от плечевого шва: 48
ширина плеч: 38
Длина рукава 41
замеры: ПОГ 45
состав: полимед 100%
состояние отличное

20.00 руб

Артикул: 143 Категории: ,